Proteinski kruh s kestenom

Ovaj proteinski kruh ne sadrži ni gluten, ni rafinirani šećer, lagan je i mekan te je izvrsna zamjena za sve koji izbjegavaju bijeli kruh!

Proteinski kruh s kestenom Izvor slike: Depositphotos

00:35

Sastojci:

Priprema

  1. Pečene i oguljene kestene stavite u blender i miješajte 3-4 minute. Dodajte jogurt, mlijeko, proteine, jaja i prašak pa ponovo izmiješajte.
  2. Po želji dodajte malo soli, miješajte 5-6 minuta i prebacite u pekač ili pećnicu.
  3. Pecite 20-ak minuta na 220°C. Unutrašnjost kruha će ostati mekana, a kora neće biti hrskava, pa provjerite s čačkalicom je li kruh dobro pečen.
  4. Kruh možete jesti uz bilo koji obrok. Budući da je mekan i ukusan, možete ga jesti i kao kolač ili cijeli obrok.

Ostali recepti

Njoki s prokulicama i bademima
Zobene pahuljice s ananasom i dinjom
Piletina sa šarenim povrćem
Tjestenina s dinjama i piletinom
Napitak od jabučnog octa i meda
Smoothie od trešanja i kakaa
Juha od potočarke
Sok od manga, naranče i mrkve
© 2025 Zdravi recepti