Nazad na početnu

Proteinski kolačić od smokve

Cimet, kakao i vaniliju volimo i okusiti i mirisati. Tako će vam ovaj kolačić uljepšati i kuhinju u kojoj ga budete spremali i svaku prostoriju u kojoj ga budete posluživali. Sada kada je prošla sezona suhih smokava, trk po sušene, blender u ruke i korak po korak uz Oljin recept do savršenog proteinskog kolačića!

00:25
4 osobe
Lako

Sastojci

Priprema

Priprema

  1. Suhe smokve usitnite sa štapnim mikserom ili u blenderu.
  2. Zatim dodajte orahovo brašno, cimet, kakao i prstohvat soli kako bi se to sve sjedinilo u kompaktnu masu.
  3. Smjesu rasporedite u kalupiće. U drugoj posudi pomiješajte posni sir, proteine i bjelanjak. Ako vam smjesa bude previše gusta slobodno dodajte malo vode.
  4. Rasporedite smjesu u kalupiće i stavite ih u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva oko 20-tak minuta.
  5. Poslužite ih s Letifico medenom kremom od aronije, smokvama i sjeckanim bademima.