Proljetna juha od koprive

Kopriva je jako dobar izvor željeza.

Proljetna juha od koprive

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk, češnjak i celer i dinstajte oko 5 minuta. Dodajte krumpire i temeljac. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte 10 do 15 minuta, odnosno dok krumpiri ne omekšaju.

Dodajte koprivu i nastavite kuhati oko 2 minute. Smjesu izmiješajte pomoću štapnog miksera ili u blenderu. Vratite u lonac, nastavite kuhati 5 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Pileća prsa sa šampinjonima i aceto balsamicom
Kremasta detoksikacijska juha
Smoothie od grožđa i jogurta
Čaj od lavande
Paprika punjena krumpirom u umaku od rajčice s mladim mahunama (UN dijeta)
Pita od bundeve bez šećera
Začinjeni humus sa slatkim krumpirom
Bezglutenski štapići
© 2025 Zdravi recepti