Povrtna bezglutenska pizza

Idealna povrtna pizza za sve ljude koji moraju izbjegavati gluten

Povrtna bezglutenska pizza

00:40

Sastojci:

Za tijesto:

Za nadjev:

Priprema:

1. Brašnu pomiješanom s praškom za pecivo dodajte sir, a zatim mješavinu soli, ulja, jaja i mlijeka te električnom miješalicom (spiralni nastavci) umiješajte homogeno tijesto.

2. Tijesto pažljivo razvaljajte u oblik pizze i prenesite na pek papir.

3. Povrće kratko popecite u tavici na malo ulja, pa ga rasporedite preko tijesta koje ste premazali umakom za pizzu.

4. Pripremljenu pizzu s papirom prenesite na donju rešetku zagrijane pećnice i pecite na 230°C oko 15 minuta.

Energetska vrijednost:

743

Ostali recepti

Složenac s piletinom i bademima
Losos s pesto umakom i jogurtom
Vrući napitak s narančom
Zobene pahuljice s malinama i lanenim sjemenkama
Složenac od tune
Salata od jaja (Keto dijeta)
Palačinke od jaja i banana
Ukusna i zdrava zobena kaša
© 2025 Zdravi recepti