Portobello gljive sa đumbirom

Đumbir ima odlična antioksidacijska svojstva.

Portobello gljive sa đumbirom

00:25

Sastojci:

Priprema

Očistite gljive i uklonite im peteljke. U zdjeli pomiješajte aceto balsamico, sok od ananasa i đumbir. Marinadom prelijte gljive i pustite da stoje 1 sat.

Pripremite roštilj i pecite gljive oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s roštilja, pospite bosiljkom i poslužite.

Nutritivne vrijednosti:

Ostali recepti

Zobene pahuljice s bananom i medom
Juha od kelja, jabuka i oraha
Zobeni kolačići od čokolade i trešanja
Smoothie od avokada i jagode
Kajgana od patlidžana i ovčjeg sira
Bezglutenski kolač od jabuke
Medene čokoladne kocke
Rižoto sa šafranom
© 2025 Zdravi recepti