Pohani kruh s orasima i bobičastim voćem

Doručak iz snova.

Pohani kruh s orasima i bobičastim voćem

00:15

Sastojci:

Priprema

Umutite jaja, mlijeko, šećer i cimet.

Na zagrijanoj tavi prepržite orahe na oko dvije minute. Dodajte bobičasto voće i miješajte dok ne omekša.

Rastopite jednu četvrtinu maslaca na srednje jakoj vatri. Dvije kriške panettone kruha umočite u smjesu s jajima. Pecite svaki komad kruha 1 do 2 minute sa svake strane ili dok ne dobije zlatnu boju.

Kruh poslužite s voćem i pospite orasima. Poslužite toplo.

Ostali recepti

Složenac od njoka, sira i špinata
Kompot od trešanja i luka
Kajgana s ružmarinom i ricottom
Juha s lećom i povrćem
Kolač od čokolade i pistacija
Cezar salata sa škampima
Sirup od bazge s limunom
Lazanje, rezanci, tanko tijesto za burek ili štrudle
© 2025 Zdravi recepti