Idealne za osobe koje svakodnevno vježbaju.
Sastojci:
Pleh promjera 20X20 obložite papirom za pečenje. U lonac stavite maslac od kikirikija, med i sol. Kuhajte na srednje jakoj vatri dok se smjesa ne rastopi i postane glatka.
Uklonite lonac s vatre, umiješajte vaniliju i žitarice i dobro promiješajte Sjedinjenu smjesu stavite na obloženi pleh i rukama ili drugim papirom za pečenje lagano pritisnite smjesu kako biste ju ravnomjerno rasporedili po cijelom plehu.
U mikrovalnoj ili na vodenoj pari otopite čokoladu i kokosovo ulje. Prelijte rastopljenom čokoladom i stavite u hladnjak na 2 sata ili preko noći.
Podignite ohlađenu smjesu pomoću papira za pečenje i stavite na dasku za rezanje. Izrežite kvadrate oštrim nožem. Kikiriki kocke čuvajte u hladnjaku ili zamrzivaču u hermetički zatvorenoj kutiji.