Pita od divljači

Pita na lovački način.

Pita od divljači

02:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180 ° C.

Lagano dinstajte luk na maslacu dok ne dobije zlatnu boju. Dodajte češnjak i dinstajte na daljnjih minutu. Pospite meso divljači s brašnom te i njega pržite lagano na ulju sve dok ne dobije smeđu boju.

U velikoj poklopljenoj tavi lagano kuhajte meso sa slaninom, lukom, češnjakom, lovorovim listom, temeljcem i vinom. Taman prije nego je meso gotovo dodajte i gljive.

Nastavite kuhati dok sve ne omekša.

Ostavite da se ohladi.

Popunite lim za pečenje s lisnatim tijestom, ali pazite da vam ostane dovoljno tijesta da možete napraviti pokrov s njim.

Napunite sve sa smjesom od mesa, prekrijte s tijestom i pazite da zapečatite rubove. Uz pomoć četke premažite sve s jajetom.

Pecite na 25 minuta ili dok ne dobijete zlatno smeđu boju.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Muffini od čokolade
Smoothie od avokada, banane i posnog sira
Alkalna voda s himalajskom soli
Ražnjići od svinjetine i ananasa
Smoothie od ananasa, kruške i mente
Njoki s graškom i pancetom
Burger od tune i kukuruza
Zobene pahuljice s avokadom i malinama
© 2025 Zdravi recepti