Zagrijte pećnicu na 200°C. U posudi izmiješajte bademovo brašno, kokosovo ulje, cimet i jaja. Dodajte himalajsku sol i miješajte dok se ne počne formirati tijesto, zatim nastavite mijesiti rukama.
Stavite tijesto na komad papira za pečenje i prekrijte ga drugim papirom. S valjkom izvaljajte tijesto tako da kora ne bude pretanka i da odgovara kalupu 23x4 cm. Stavite tijesto u kalup, lagano pritisnite i ostavite sa strane dok ne napravite nadjev.
U drugoj posudi izmiješajte pire od bundeve, cimet, đumbir, klinčić, muškatni oraščić, kardamom i steviju (ako koristite). Nakon toga dodajte kokosovo vrhnje i miješajte dok se sastojci ne sjedine. Dodajte jedno po jedno jaje i sve dobro promiješajte dok ne dobijete nadjev.
Dodajte nadjev u koru i poravnajte. Stavite u pećnicu na 45 minuta, nakon toga izvadite i ostavite da se skroz ohladi prije posluživanja. Dekorirajte sa šlagom i cimetom ili po želji, narežite na kriške i poslužite.