Piletina u umaku od trešanja

Iako se čini kao nespojiva kombinacija uživat ćete u ovoj deliciji.

Piletina u umaku od trešanja

01:30

Sastojci:

Priprema

Stavite piletinu u balsamico ocat. Neka se marinira u hladnjaku 1 sat.

Piletinu s obje strane začinite solju i paprom, i ispecite na roštilju.

Zagrijte trešnje, balsamico ocat, crno vino i sok od nara. Kada prokuha, smanjite vatru i kuhajte oko 3 minute. U maloj zdjeli pomiješajte kukuruzni škrob i vodu. Ulijte smjesu u umak od trešanja. Miješajte i kuhajte umak 2 minute. Uklonite s vatre i dodajte maslac narezan na kockice. Začinite solju i paprom po želji.

Stavite piletinu na veliki pladanj i prelijte umakom od trešanja.

Ostali recepti

Paprike punjene piletinom i ječmenom kašom
Jednostavni voćni sladoledi
Smoothie od kruške i banane za ljepši ten
Alkalni napitak od pšenične trave
Losos s pet začina
Slatko kisela svinjetina s ananasom
Bijeli Božić
Džem od jagoda i rabarbare
© 2025 Zdravi recepti