Piletina u umaku od soje i meda

Sočna pileća prsa obogaćena đumbirom.

Piletina u umaku od soje i meda

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje i poslažite pileća prsa.

U zdjeli pomiješajte med, suncokretovo ulje, sojin umak, češnjak, ocat, sezamovo ulje, đumbir i papar. Dobro promiješajte i prelijte smjesom piletinu.

Pecite oko 40 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji barem 5 minuta prije posluživanja. Pospite sjemenkama sezama i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od grejpa
Salata od lososa i šparoga
Smoothie od marelice i manga
Piletina s limunom
Salata od borovnica i kupusa
Preljev za palačinke i sladoled od trešanja
Salata od slanutka i krastavaca
Jaja s rajčicama
© 2025 Zdravi recepti