Piletina u umaku od rajčice, ružmarina i češnjaka

Talijanski način pripreme piletine je ukusan i jednostavan. Poslužite uz povrće kuhano na pari ili uz rižu.

Piletina u umaku od rajčice, ružmarina i češnjaka

00:55

Sastojci:

Priprema

Na ulju kratko prepržite luk i češnjak, dodajte rajčicu, ružmarin i začine. Kuhajte 10 do 15 minuta.

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Stavite piletinu na lim za pečenje, prelijte umakom i pecite 15 do 20 minuta.

Poslužite posuto bosiljkom.

Energetska vrijednost:

170

Ostali recepti

Sladoled od kokosa
Pečeni brancin punjen začinskim biljem
Voćna pizza od lubenice
Brownies s kremom od malina
Brokula, češnjak i rigatoni
Salata od cikle i mrkve
Zapečena piletina s mozzarellom
Zeleni proteinski detoks smoothie
© 2025 Zdravi recepti