Piletina u umaku od naranče i ružmarina

Niskomasna piletina u ukusnom umaku.

Piletina u umaku od naranče i ružmarina

00:30

Sastojci:

Priprema

Piletinu začinite po želji. Zagrijte ulje i ispecite piletinu sa svake strane.

Prelijte 2 žlice octa preko piletine, dodajte sok od naranče i temeljac. Kada prokuha, nastavite kuhati na laganoj vatri oko 5 minuta dok ne omekša.

Umiješajte šećer, maslac, ružmarin i ostatak octa. Prelijte preko piletine.

Stavite piletinu na tanjur, prelijte umakom i poslužite uz rižu i svježu zelenu salatu.

Energetska vrijednost:

255

Ostali recepti

Slatki muffini od rabarbare
Smoothie od mrkve i citrusnog voća
Smoothie od kakaa i borovnica
Piletina sa slanutkom
Salata od bulgura, komorača, boba i nara
Ukusna piletina s limunom i začinskim biljem
Kolač od tamne čokolade i slanutka
Palačinke s dunjama
© 2025 Zdravi recepti