Piletina sa špinatom

Brz i jednostavan ručak.

Piletina sa špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Sitno nasjeckajte češnjak i pospite s malo morske soli. Dodajte ulje, 80ml soka limete i dobro promiješajte . Stavite piletinu u marinadu, poklopite i držite u hladnjaku 15 do 20 minuta.

Zagrijte ulje i pecite piletinu za oko 5 minuta sa svake strane.

U međuvremenu, skuhajte špinat. Ocijedite ga i pospite grožđicama, cimetom i preostalim sokom od limete.

Začinite solju i paprom, i poslužite piletinu na špinatu.

Ostali recepti

Smoothie od banana i bobičastog voća
Brza voćna salata
Bezglutenski kruh od sjemenki i orašastih plodova
Veganski čokoladni keksi s čilijem
Smoothie od banane, kivija i meda
Maslac od sjemenki bundeve s cimetom
Zapečena tjestenina s tunom
Špageti s vongolama
© 2025 Zdravi recepti