Piletina sa slanutkom

Bogatog okusa i ukusno!

Piletina sa slanutkom

01:00

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte koricu limuna i limete, sok od limuna, 1 češanj češnjaka i 2 žličice ulja. Dodajte piletinu i promiješajte. Pokrijte i stavite u hladnjak na 30 minuta.

Piletinu pecite 2 minute sa svake strane na roštilju.

Zagrijte preostalo ulje i dodaj luk i celer. Dinstajte 5 minuta. Dodajte preostali češnjak i dinstajte 30 sekundi. Dodajte slanutak i vodu. Kuhajte 2 minute. Dodajte kelj i kuhajte još 2 minute.

Poslužite uz piletinu i feta sir.

Ostali recepti

Salata od slanutka, rajčice i krastavaca
Jaja punjena tunom
Puretina i umak od rajčice
Krem juha od brokule
Napitak od kurkume i đumbira za imunitet
Slatki škampi
Kremasti rižoto u bijelom vinu
Palenta s parmezanom
© 2025 Zdravi recepti