Piletina sa đumbirom i bademima

Bogato začinjena, mekana i sočna.

Piletina sa đumbirom i bademima

00:35

Sastojci:

Priprema

Piletinu nasjeckajte na trakice. U zdjeli pomiješajte korijander, đumbir, 1 žlicu ulja, aceto balsamico, sol i papar. Prelijte piletnu marinadom i pustite da stoji na sobnoj temperaturi oko 15 minuta.

Zagrijte preostalu žlicu ulja, dodajte luk i dinstajte 2 do 3 minute. Dodajte piletinu i dinstajte, povremeno miješajući, oko 15 minuta. Dodajte bademe, promiješajte i poslužite.

Ostali recepti

Čaj od jabuke
Muffini od malina i oraha
Pileća prsa punjena sirom i pršutom
Zapečni batat s bananama
Keksići s kokosom i kakaom (Keto dijeta)
Juha od cikle i crnog kima
Kuglof od naranče
Belgijski vafli
© 2025 Zdravi recepti