Piletina s umakom od kikirikija

Neobičan spoj okusa.

Piletina s umakom od kikirikija

00:30

Sastojci:

Priprema

Umutite sok od limete, ulje, soja umak i crvenu papriku. Piletinu utrljajte marinadom i stavite u vatrostalnu posudu. Pustite da stoji u hladnjaku oko 15 minuta.

Umutite maslac od kikirikija, kokosovo mlijeko, sok od limete, soja umak, smeđi šećer i crvenu papriku.

Zagrijte roštilj na tavi. Piletinu poslažite na ražnjiće i pecite okok 3 mintue sa svake strane. Poslužite toplo uz umak od kikirikija.

Ostali recepti

Losos s parmezanom
Tjestenina s limunom i porilukom
Obrok u čaši (Dijeta Jona Gabriela)
Čips od tikvica
Pogača
Kolač sa čokoladom i sirom
Juha od batata sa slaninom
Pire od pastrnjaka
© 2025 Zdravi recepti