Piletina s ružmarinom i češnjakom

Uživajte piletini na talijanski način.

Piletina s ružmarinom i češnjakom

01:00

Sastojci:

Priprema

Piletinu uvaljajte u brašno.

Odvojite češnjeve češnjaka (ne morate ih guliti).

Dodajte 2 žlice maslinova ulja u veliku tavu i pecite piletinu dok ne postane hrskava. Okrenite piletinu na drugu stranu. Dodajte češnjak i ružmarin, ulijte vino i začinite solju i paprom. Kada prokuha, smanjite temperaturu i poklopite.

Kuhajte oko 45 minuta. Poslužite s rižom ili sa širokim rezancima.

Ostali recepti

Cheesecake od maline bez brašna i šećera
Smoothie od banane, kivija i meda
Čokoladni muffini s kavom
Lagana salata od piletine i avokada
Pileća rolada
Piletina sa senfom i umakom od javora
Ukusna kašica od breskve i riže
Zdrava jaja i pečeni krumpirići
© 2025 Zdravi recepti