Piletina s parmezanom i češnjakom

Zapečena piletina posuta krušnim mrvicama.

Piletina s parmezanom i češnjakom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Prerežite pileća prsa popola, tako da dobijete 8 tanjih komada. Namastite lim za pečenje. Posolite i popaprite piletinu i pustite da stoji sa strane.

Pomiješajte krušne mrvice, parmezan, češnjak i maslinovo ulje. Utrljajte piletinu smjesom, poslažite na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta.

Ostali recepti

Najbolji bečki odrezak
Čokoladni fondue
Juha s heljdinom kašom
Pahuljice s kikiriki maslacem
Zobena kaša sa cimetom i borovnicama
Džem od jagoda i rabarbare
Pljeskavice od tikvica i bademovog brašna
Čaj od lavande i kamilice
© 2025 Zdravi recepti