Piletina s parmezanom i češnjakom

Zapečena piletina posuta krušnim mrvicama.

Piletina s parmezanom i češnjakom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Prerežite pileća prsa popola, tako da dobijete 8 tanjih komada. Namastite lim za pečenje. Posolite i popaprite piletinu i pustite da stoji sa strane.

Pomiješajte krušne mrvice, parmezan, češnjak i maslinovo ulje. Utrljajte piletinu smjesom, poslažite na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta.

Ostali recepti

Tjestenina s pirjanim povrćem
Salata od kelja, grejpa i lješnjaka
Cheesecake od čokolade
Špageti sa češnjakom i uljem od čilija
Salata od graha i slanine s bučinim uljem
Božićna torta
Pizza s krumpirima
Juha od mrkve i kurkume
© 2025 Zdravi recepti