Piletina s kaduljom i limunom

Iako je potrebno tek nekoliko sastojaka, ovaj ukusni recept za piletinu će vas oduševiti!

Piletina s kaduljom i limunom Izvor slike: 123RF

00:30

Sastojci:

Priprema piletine s kaduljom i limunom

1. Zagrijte pećnicu na 200°C.

2. Pripremite 8 komada folije tako da u svaki možete zamotati komad pilećih prsa.

3. Stavite komad piletine na foliju te začinite solju i paprom sa svake strane. Posipajte četvrtinu kadulje i ribane korice limuna te po vrhu dodajte malo limunovog soka. Zatim poklopite drugim komadom folije i dobro pritisnite oko rubova kako se ne bi otvaralo tijekom pečenja. Ponovite postupak s preostalom piletinom.

4. Piletinu pecite oko 25 minuta, odnosno dok ne bude dobro pečena.

5. Prije posluživanja svaki komad još prelijte s ostatkom limunovog soka.

6. Poslužite uz prilog po želji.

Ostali recepti

Slatka kaša od quinoe
Salata od liganja
Smoothie od ananasa s mentom
Paprike s 3 vrste sira
Salata od piletine, brokule i šampinjona
Smoothie za mršavljenje i ravan trbuh
Voda s krastavcima i mentom
Smoothie od borovnica i bademovog mlijeka
© 2025 Zdravi recepti