Piletina punjena šampinjonima

Jednostavna za pripremu, a ukusna.

Piletina punjena šampinjonima

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte šampinjone, promiješajte i poklopite. Dinstajte ih oko 10 minuta. Posolite i popaprite po želji.

Napunite piletinu šampinjonima, zarolajte i zatvorite pomoću čačkalica. Namastite lim za pečenje, poslažite piletinu i pecite u pećnici 30 minuta. 

Promiješajte vrhnje za kuhanje i parmezan. Prelijte preko piletine i pecite oko 5 minuta. Poslužite odmah.

Ostali recepti

Blagdanske palačinke s jabukama, brusnicama i cimetom
Teriyaki tofu s mladim lukom i rižom
Zelene pljeskavice
Kolač s orasima i glazurom od kave
Pileća krilca s umakom od senfa i meda
Svježi sok od malina i kruške za podizanje energije
Pečeni ananas
Osvježavajući smoothie od jagoda za ublažavanje bolova u zglobovima
© 2025 Zdravi recepti