Piletina punjena bosiljkom i češnjakom

Punjena pileća prsa premazana limunovim sokom.

Piletina punjena bosiljkom i češnjakom

00:30

Sastojci:

Priprema

U zdjeli pomiješajte parmezan, bosiljak, 1 žlicu maslinovog ulja i češnjak. Ostavite sa strane.

Piletinu stavite na plastičnu foliju i istucite. Maknite piletinu s folije, napunite smjesom i zatvorite pomoću čačkalica. Pomiješajte preostalu žlicu maslinovog ulja, limunovu koricu i limunov sok. Zagrijte 2 žlice ulja na tavi i pecite na laganoj vatri oko 10 minuta sa svake strane. Dok se piletina peče povremeno ju premažite umakom.

Ostali recepti

Piletina sa šarenim povrćem
Tjestenina s ovčjim sirom i šparogama
Smoothie za bolju cirkulaciju krvi
Jednostavni voćni sladoledi
Meksička vruća čokolada
Sladoled od pistacija
Smoothie od jagoda i meda
Rižoto od prokulica i slanine
© 2025 Zdravi recepti