Piletina na žaru s ljutom salsom

Roštilj i piletina su uvijek dobra ideja!

Piletina na žaru s ljutom salsom

00:30

Sastojci:

Priprema

Zagrijte roštilj i duboko zarežite pileća prsa kako bi se ubrzalo vrijeme kuhanja. Začinite piletinu sa solju i crvenom paprikom, dobro ih nauljite i pecite na petnaestak minuta.

Kako bi napravili salsu, uklonite koru i sjemenke s lubenice i dinje. Fino narežite njihovo meso i stavite sve u zdjelu. Umiješajte luk i čili papriku.

Dodajte sok od limete i nasjeckani korijander te začinite s prstohvatom soli.

Poslužite salsu u malim zdjelicama za posluživanje.

Stavite piletinu na veliki pladanj i poslužite uz vruću salsu!

Ostali recepti

Superlaka čokoladna torta
Juha od bundeve i oraha
Mediteranska piletina s krumpirima
Tortilje punjene šampinjonina i đumbirom
Ravioli s gljivama
Kineski riblji fileti (Atkinsonova dijeta)
Kolačići od kukuruznih pahuljica
Kuhano vino s mirisom naranče i začina by Marta Stewart
© 2025 Zdravi recepti