Pileći zabaci u bademovom mlijeku

Piletina je odličan izvor proteina.

Pileći zabaci u bademovom mlijeku

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zagrijte ulje u tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite sa svake strane 4 do 5 minuta.

Dodajte bademovo mlijeko, češnjak, cimet, lovor, peršin, sol i papar. Kuhajte dok ne proključa. Prelijte piletinu i pecite u pećnici 25 do 30 minuta.

Izvadite, prelijte sokom od limuna i poslužite.

Ostali recepti

Penne s kobasicom i ricottom
Napitak od češnjaka protiv gripe
Namaz od badema i oraha (prehrana za krvnu grupu AB)
Rolada s jagodama
Zlatno mlijeko za jačanje imuniteta s prahom Reishi gljive
Tortilje od tune, avokada i dinje
Džem od kupina, limuna i meda
Kolač od sira i jagoda
© 2025 Zdravi recepti