Pileći zabaci u bademovom mlijeku

Piletina je odličan izvor proteina.

Pileći zabaci u bademovom mlijeku

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zagrijte ulje u tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite sa svake strane 4 do 5 minuta.

Dodajte bademovo mlijeko, češnjak, cimet, lovor, peršin, sol i papar. Kuhajte dok ne proključa. Prelijte piletinu i pecite u pećnici 25 do 30 minuta.

Izvadite, prelijte sokom od limuna i poslužite.

Ostali recepti

Francuska juha od luka
Salata od ananasa i krastavaca
Pljeskavice od piletine i tikvica
Smoothie od špinata, đumbira i chia sjemenki
Kolač od mrkve i ananasa
Sok od jabuke, đumbira i mrkve
Kolačići od kikiriki maslaca
Škampi s blagim umakom od hrena
© 2025 Zdravi recepti