Pileći ujušak

Jedan od klasika među juhama

Pileći ujušak

01:00

Sastojci:

Priprema:

Piletini odvojite kožu i izrežite je na kockice. Povrće izribajte i pirjajte na malo ulja, uz blago podlijevanje vodom. Dodajte piletinu i nastavite pirjati. Kada meso omekša dodajte još vode, a prethodno napravljenu smjesu za noklice (od jaja, brašna i pšenične krupice) dodajte u ujušak. Pustite sve zajedno da lagano kuha, dok noklice ne budu kuhane. Na kraju dodajte malo soli i kosanog peršina.

Ostali recepti

Smoothie koji povećava razinu energije
Quiona s proljetnim povrćem
Irski kruh
Smoothie od banane
Piletina New Orleans (Biggest loser dijeta)
Burgeri od piletine
Čokoladni kolač sa čokoladnim preljevom
Juha od cvjetače
© 2025 Zdravi recepti