Nazad na početnu

Pileći ražnjići u umaku od meda

Bogato začinjena i mekana piletina u kombinaciji s tikvicama.

00:45
4 osobe
Lako

Sastojci

  • 500g piletine, nasjeckane na kockice
  • 2 tikvice, nasjeckane na kockice
  • 3 žlice meda
  • 1/4 šalice aceta balsamica
  • sol
  • papar
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice maslinovog ulja
     

Priprema

Priprema

U zdjeli pomiješajte med, aceto balsamico, maslinovo ulje i češnjak. Piletinu posolite i popaprite, prelijte marinadom i pustite da stoji barem 30 minuta.

Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite piletinu i tikvice. Pecite 2 do 3 minute sa svake strane. Med je odličan dodatak marinadama za piletinu, a ovdje pročitajte zašto ga volimo.