Pileći ražnjići s ananasom i povrćem

Piletina je jako dobar izvor proteina, niacina i selena.

Pileći ražnjići s ananasom i povrćem

00:40

Sastojci:

Priprema

U blender stavite soja umak, sok od ananasa, maslinovo ulje, češnjak i bosiljak i dobro izmiješajte.

Pileća prsa nasjeckajte na kockice i prelijte marinadom. Pustite da stoje u hladnjaku barem sat vremena.

Povrće nasjeckajte na komade srednje veličine i prelijte marinadom koja je preostala od piletine.

Na štapiće za ražnjiće naizmjenice slažite povrće, piletinu i ananas. Zagrijte roštilj i pecite ražnjiće 3 do 4 minute sa svake strane.

Ostali recepti

Tjestenina s maslinama
Kolačići od brusnice i čokolade
Jednostavni voćni sladoledi
Vitaminski voćni smoothie
Salata od špinata s umakom od sira
Topla salata od cikle i špinata
Rižoto sa špinatom i graškom
Iverak u umaku od bijelog vina i češnjaka
© 2025 Zdravi recepti