Pileći file s fettuccinima u umaku "Alfredo"

Uvijek ostavite malo vode od kuhanja tjestenine pa ju dodajte umaku ako vam ispadne previše gust.

Pileći file s fettuccinima u umaku "Alfredo"

00:30

Sastojci:

Stavite 1 l vode s malo soli da zavri.

Osoljena pileća prsa pecite u poklopljenog tavi, na 1 žlici maslinova ulja 10 do 15 minuta (ovisno o debljini). Povremeno okrenite da se zapeku sa svih strana.

Za to vrijeme stavite tjesteninu u kipuću vodu i skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i stavite na toplo.

Pečena prsa izvadite iz tave i odložite na toplo.

Na istoj masnoći u tavi zagrijte maslac, na to dodajte jogurt, malo soli i češnjak u prahu.

Kad zakuha, dodajte peršin, naribani sir i vruću tjesteninu te se zajedno dobro promiješajte.

Koristite Cekin piletinu provjerene kvalitete!

Ostali recepti

Antioksidacijski smoothie od matcha čaja
Smoothie od jabuke i banane
Slojeviti bundevin cheesecake
Smoothie od rotkvica za čišćenje organizma
Zelene pljeskavice
Humus s rajčicom
Salata od tikvica
Pileća juha s tjesteninom
© 2025 Zdravi recepti