Pileći bataci punjeni začinskim biljem

Od sada ćete batake uvijek ovako pripremati.

Pileći bataci punjeni začinskim biljem

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte začinsko bilje, ulje, sol, limunovu koricu i češnjak. Stavite po 1 žličicu smjese ispod kožice bataka. Pridržite kožicu i umasirajte smjesu kako bi se ravnomjerno rasporedila ispod kožice. Ako je potrebno pomoću čačkalica zatvorite batake.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Pecite batake 30 do 35 minuta, dok ne postanu mekani. Izvadite i poslužite odmah.

Ostali recepti

Salata od kelja, avokada i badema
Limunada s bosiljkom
Super smoothie (prehrana za krvnu grupu AB)
Rižoto s quinojom i šampinjonima
Sok od brokule
Zasitna salata s pečenom ciklom i tahinijem
Proteinski smoothie od graška i krastavca
Losos u slatko-kiselom umaku
© 2025 Zdravi recepti