Pileći bataci punjeni začinskim biljem

Od sada ćete batake uvijek ovako pripremati.

Pileći bataci punjeni začinskim biljem

01:00

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte začinsko bilje, ulje, sol, limunovu koricu i češnjak. Stavite po 1 žličicu smjese ispod kožice bataka. Pridržite kožicu i umasirajte smjesu kako bi se ravnomjerno rasporedila ispod kožice. Ako je potrebno pomoću čačkalica zatvorite batake.

Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Pecite batake 30 do 35 minuta, dok ne postanu mekani. Izvadite i poslužite odmah.

Ostali recepti

Složenac od puretine
Muesli s malinama i pistacijama
Sok od mrkve i jabuke za bolji imunitet
Raženi kruh s medom
Zapečene prokulice s hrenom, slaninom i medom
Smoothie od avokada i limete za jačanje imuniteta
Pečena riba s finim začinima
Voćne pahuljice
© 2025 Zdravi recepti