Pileće tortilje s umakom od ananasa

Ova niskokalorična večera je gotova za samo 20 minuta.

Pileće tortilje s umakom od ananasa

00:20

Sastojci:

Priprema

Nasjeckajte piletinu na manje komadiće. Zagrijte ulje u tavi i pirjajte piletinu i pola luka oko 5 minuta, dok meso ne poprimi zlatno smeđu boju.

Dodajte začine, ocat, rajčicu i šećer. Kuhajte još 5 minuta, te maknite s vatre.

U zdjeli pomiješajte preostali luk, ananas i korijander. Poslužite piletinu i umak od ananasa s toplim tortiljama.

Energetska vrijednost:

390

Ostali recepti

Smoothie od banane, kakaa i chia sjemenki
Ječmena kaša s piletinom
Čokoladni kruh s bananom i jagodama
Puretina s limunom i češnjakom
Tikvice punjene piletinom
Pohane tikvice: savršeno začinjene i hrskave
Pileći file s fettuccinima u umaku "Alfredo"
Preljev za palačinke i sladoled od trešanja
© 2025 Zdravi recepti