Pileća rolada

Sočna piletina punjena feta sirom.

Pileća rolada

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 220°C. Namastite lim za pečenje.

Piletinu premažite uljem. Posolite i popaprite. Pospite fetom, češnjakom i limunovom koricom. Zarolajte i zatvorite pomoću čačkalice.

Zagrijte ulje u tavi. Pecite piletinu dok ne poprimi zlatno smeđu boju sa svake strane. Stavite piletinu na lim za pečenje i pecite u pećnici 5 do 7 minuta.

Dodajte vino, limunov sok i temeljac. Nastavite peći oko 5 minuta. Izvadite iz pećnice, pustite da malo stoji i poslužite uz umak u kojemu se pekla piletina.

Ostali recepti

Smoothie od kruške i đumbira
Kuhani kupus
Marokanski slatki krumpir (Fat smash dijeta)
Topli sendvič sa šunkom, sirom i šampinjonima
Tjestenina sa špinatom i slaninom
Čokoladna torta s pireom od naranče
Slani muffini s feta sirom
Domaći džem od šljiva
© 2025 Zdravi recepti