Pileća prsa u umaku od senfa

Sočna zapečena piletina.

Pileća prsa u umaku od senfa

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Piletinu posolite i popaprite. Pecite na tavi 2 minute sa svake strane i izvadite. U tavu dodajte temeljac, timijan i češnjak. Pustite da proključa. Dodajte ocat i senf, kuhajte oko 1 minutu, neprestano miješajući.

Piletinu stavite u dublju vatrostalnu posudu i prelijte umakom od senfa. Pecite oko 10 minuta. Izvadite iz pećnice, piletinu izvadite iz posude i pustite da odstoji oko 5 minuta. Umak kuhajte oko 2 minute prije posluživanja s piletinom.

Ostali recepti

Čokoladni raj
Sok od jabuke, cikle i mrkve
Losos s limunom i koprom
Smoothie za hipertireozu
Smoothie od avokada, borovnica i špinata
Juha od rajčice (Weight Watchers dijeta)
Hrskavi svinjski kotleti
Bijeli čili
© 2025 Zdravi recepti