Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

Neobičan, ali jako ukusan spoj okusa.

Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Piletinu posolite, popaprite, uvaljajte u krušne mrvice i u jaja. Poslažite piletinu na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

U međuvremenu pomiješajte med, maslinovog ulje, češnjak, sol i papar i kuhajte dok smjesa ne počne ključati. Piletinu izvadite iz pećnice, prelijte umakom i poslužite.

Ostali recepti

Kajgana s keljom
Slatke palačinke s preljevom od borovnica
Smoothie od kivija, jagode i mente
Tikvice i piletina u umaku od sira
Punjene artičoke
Losos s pireom od graška
Smoothie pomoću kojeg preko noći gubite kilograme
Piletina na španjolski
© 2025 Zdravi recepti