Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

Neobičan, ali jako ukusan spoj okusa.

Pileća prsa u umaku od meda i češnjaka

00:40

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Piletinu posolite, popaprite, uvaljajte u krušne mrvice i u jaja. Poslažite piletinu na lim za pečenje i pecite oko 20 minuta.

U međuvremenu pomiješajte med, maslinovog ulje, češnjak, sol i papar i kuhajte dok smjesa ne počne ključati. Piletinu izvadite iz pećnice, prelijte umakom i poslužite.

Ostali recepti

Složenac od tjestenine, tune i parmezana
Zobene pahuljice s malinama i lanenim sjemenkama
Riblje pljeskavice s korijandrom
Granola s medom i orašastim plodovima
Škampi s graškom i kukuruzom
Repa s lososom i curryjem
Maslac od badema, vanilije i cimeta
Kolač od vanilije i sira
© 2025 Zdravi recepti