Pileća prsa sa đumbirom

Sočna piletina u neobičnom umaku.

Pileća prsa sa đumbirom

00:50

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Limun narežite ne kriške. Stavite pileća prsa u tavu, a limu poslažite na njih. Na limun stavite đumbir i peršine. Prelijte temeljcem tako da je piletine prelivena do pola. Posolite i popaprite po želji.

Poklopite tavu i pustite da se piletina kuha 25 do 30 minuta. Ugasite vatru, nemojte dizati poklopac i pustite da stoji 5 do 10 minuta.

Izvadite piletinu i stavite na tanjure. Prelijte umakom od đumbira i poslužite odmah.

Ostali recepti

Kolačići s bijelom i tamnom čokoladom
Slatke zobene pahuljice
Zobene pahuljice s jagodama, bademima i kikirikijem
Janjetina u umaku od gljiva
Domaći pekmez od trešanja, bez želatina
Lazanje od špinata
Pogača
Niskokalorični smoothie s breskvama
© 2025 Zdravi recepti