Pileća prsa punjena špinatom

Uživajte u sezoni špinata uz ovo ukusno jelo.

Pileća prsa punjena špinatom

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dinstajte luk 2 do 3 minute. Dodajte špinat, dinstajte oko 5 minuta i uklonite s vatre. Piletinu posolite i popaprite, stavite špinat, zarolajte i zatvorite čačkalicama. Pecite sa svake strane oko 5 minuta, uklonite s vatre i pustite da stoji sa strane.

U istu tavu dodajte temeljac, vrhnje za kuhanje i gorgonzolu. Kuhajte dok se gorgonzola potpuno ne rastopi. Dodajte peršin, sol i papar i promiješajte. Dodajte punjene pureće kotlete, pustite da se kuha oko 5 minuta i poslužite.

Ostali recepti

Banana frape s kakaom
Smoothie od banane, naranče i špinata
Smoothie za mršavljenje i ravan trbuh
Bruschette s dimljenim lososom
Mesna štruca od puretine
Lava cake za obožavatelje slatkog
Kocke s bijelom čokoladom i orasima
Vegetarijanski vafli od batata
© 2025 Zdravi recepti