Pileća prsa punjena bademima

Ukusno i zdravo.

Pileća prsa punjena bademima

00:20

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte krem sir, 3 žlice badema i 2 žlice peršina.

Pileća prsa presijecite te ih ravnomjerno napunite. Čačkalicama pileća prsa zatvorite te ih posolite i popaprite.

Zagrijte maslac u velikoj tavi, stavite piletinu i pecite oko 6 minuta sa svake strane, dok ne poprimi zlatno žutu boju. Uklonite s vatre, poklopite i ostavite da odstoji 2 minute. Pospite piletinu preostalom žlicom badema i peršina.

Ostali recepti

Juha od cvjetače i kupina
Losos s umakom od bosiljka
Šufnudli s tartufima (UN dijeta)
Božicni kolačići
Losos sa balzamičnim octom
Smoothie za podizanje energije
Smoothie od brokule, zelenog čaja i jagoda
Potplećnjak ili ribeye odrezak s madagaskarskim umakom
© 2025 Zdravi recepti