Hrskava i sočna pileća krilca možete pripremiti u ljutoj ili blagoj verziji. Vjerujte, obje će vas oduševiti.
Sastojci:
1. Uključite pećnicu da se zagrije na 220 stupnjeva.
2. Uklonite višak tekućine s piletine pomoću papirnatog ručnika
3. U veću zdjelu stavite piletinu, dodajte ulje, sol i papar te sve dobro promiješajte.
4. Na lim s rešetkom ravnomjerno poredajte piletinu.
5. Pecite piletinu 45-50 minuta, odnosno dok kožica ne postane hrskava.
6. Dok je piletina u pećnici pripremite umak. U zdjelicu stavite senf, med, ocat i ljuti umak (ako ga koristite). Sve dobro izmiješajte dok ne dobijete kremasti umak.
7. Izvadite piletinu iz pećnice i svaki komad pažljivo umočite u pripremljeni umak. Vratite piletinu nazad u pećnicu i pecite još 10 minuta.