Pikantno pečeno povrće i leća

Ovo je prava vegetarijanska poslastica koju će obožavati i ljubitelji mesa.

Pikantno pečeno povrće i leća

00:55

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Tikvu ogulite i očistite, te narežite na kriške debljine 1 cm. Pomiješajte tikvu s lukom, paprikom i češnjakom.

Pomiješajte ulje i curry, i prelijte preko povrća. Začinite po želji.

Pecite 30 minuta dok povrće ne omekša. Dodajte leću i temeljac, i pomiješajte.

Vratite u pećnicu na 5 do 10 minuta. Umiješajte korijander i poslužite.

Energetska vrijednost:

320

Ostali recepti

Zapečene prokulice sa slaninom
Smoothie s ananasom i krastavcem za ravan trbuh
Eksplozija vitamina u čaši
Svinjetina u marinadi s maslinama
Autentični talijanski tiramisu
Piletina s parmezanom i češnjakom
Smoothie od kivija, avokada i banane
Sočna piletina
© 2025 Zdravi recepti