Pikantni svinjeći odresci

Pikantni svinjeći odresci za pikantno društvo!

Pikantni svinjeći odresci

00:40

Sastojci:

Priprema

Skinite višak masnoće s odrezaka.

Stavite ih sa strane, a zatim pomiješajte češnjak, origano, kumin, korijander, crni papar, cimet, ocat, sok od naranče, med i ulje u zdjeli. Prelijte marinadu preko kotleta i okrenite sve nekoliko puta kako bi bili sigurni da su se dobro obložili. Pokrijte i stavite u hladnjak na najmanje 4-24 sata.

Odreske pecite na srednje do visoko jakoj toplini na roštilju. Pecite ih dok više ne bude ružičastih tragova oko kostiju, ali da je svinjetina još uvijek sočna. To jest oko 8-10 minuta po strani.

Posolite i popaprite.

Poslužite vruće.

Ostali recepti

Tost s tunom
Tortilje od tikvica i piletine
Enchilladas s piletinom
Hrskavi pečeni krumpir
Bezglutenske kesten pločice koje se ne peku
Juha od dinje i krastavaca
Jednostavni umak od gljiva za 15 minuta
Svinjski kotleti sa začinima i kakaom
© 2025 Zdravi recepti