Penne s kobasicom i ricottom

Domaće kobasice su uvijek dobrodošle kod ovakvih recepata!

Penne s kobasicom i ricottom

00:50

Sastojci:

Priprema

Stavite kobasice u tavu i prekrijte ih s vodom. Dovedite vodu do vrenja, a zatim ostavite neka se kobasice dinstaju sve dok voda ne ispari. Ohladite kobasice i narežite ih na manje komade.

Pržite luk i komorač u ulju sve dok ne omekšaju. Dodajte kobasice, vino i umak od rajčica.

Kuhajte tako kroz deset minuta, a zatim dodajte bosiljak i začinite sa solju i paprom.

Kuhajte penne u lagano slanoj kipućoj vodi dok ne budu al dente te ih zatim ocijedite. Umiješajte ih u umak.

Stavite 1 veliku žlicu ricotte na svaki tanjur. Rasporedite tjesteninu preko toga i pospite parmezanom.

Ostali recepti

Ukusna pita od jagoda koja ne deblja!
Losos u marinadi od naranče i meda
Veganski čokoladni mousse
Juha od crvenog kupusa
Čokoladni muffini s malinama
Crvena pržena riža
Zeleni čaj s đumbirom i limunom
Umak od naranče
© 2025 Zdravi recepti