Pečeno povrće s mentom i humusom

Kombinirajte zapečeno povrće sa slanutkom i feta sirom kako biste stvorili grčki ugođaj za vaše nepce.

Pečeno povrće s mentom i humusom

00:55

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Pomiješajte pastrnjak, mrkvu, kumin i slanutak te začinite uljem i začinima. Pecite 30 minuta u pećnici. Pomiješajte i dodajte ciklu.

Sve prelijte s medom i pecite još 10 minuta. Rasporedite humus na tanjur za posluživanje. Pečeno povrće prelijte octom i dobro promiješajte. Rasporedite na humus, pospite metvicom i feta sirom i poslužite.

Ostali recepti

Juha od šparoga
Pandoro - slatki talijanski kruh
Smoothie od avokada, banane i kakaa
Piletina s maslinama i ružmarinom
Božićni kolač
Smoothie od manga i lubenice
Smoothie s ananasom i medom
Smoothie od kave i banane
© 2025 Zdravi recepti