Pečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom

Ukusno i lagano za pripremu! Ovo je idealan obrok za vegetarijance, kao i za one koji pokušavaju smanjiti konzumaciju mesa.

Pečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte češnjak, čili papričicu, luk i peršin. Stavite sa strane.
Operite i osušite patlidžane i izrežite ih na pola. Pospite ih maslinovim uljem i dodajte malo soli i papra. Pecite patlidžane oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite iz tave i neka se malo ohlade.
Pospite patlidžane mješavinom začina i maslinovim uljem, i poslužite.

Ostali recepti

Pljeskavice od quinoe
Pilav s piletinom i povrćem
Smoothie od kupina i banane za brzo razbuđivanje!
Švedske mesne okruglice (Dijeta metaboličko čudo)
Čokoladna torta sa slanom glazurom
Zaljubljeni muffini
Salata od kelja, ovčjeg sira i brusnica
Juha od mrkve
© 2025 Zdravi recepti