Pečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom

Ukusno i lagano za pripremu! Ovo je idealan obrok za vegetarijance, kao i za one koji pokušavaju smanjiti konzumaciju mesa.

Pečeni patlidžani sa češnjakom i peršinom Izvor slike: Depositphotos

00:20

Sastojci:

Priprema

Pomiješajte češnjak, čili papričicu, luk i peršin. Stavite sa strane.
Operite i osušite patlidžane i izrežite ih na pola. Pospite ih maslinovim uljem i dodajte malo soli i papra. Pecite patlidžane oko 5 minuta sa svake strane. Izvadite iz tave i neka se malo ohlade.
Pospite patlidžane mješavinom začina i maslinovim uljem, i poslužite.

Ostali recepti

Smoothie od kave i badema za podizanje energije
Patlidžani s mozzarellom i rajčicom
Punč od citrusa i metvice
Enchilladas s piletinom
Smoothie od kivija i šipka za eliminaciju celulita
Rolice od patlidžana punjene ricottom
Tjestenina sa špinatom i feta sirom
Ražnjići od tune i mandarina
© 2025 Zdravi recepti