Pečeni losos sa začinskim biljem

Fino začinjeni i sočni fileti lososa.

Pečeni losos sa začinskim biljem

00:30

Sastojci:

Priprema

Filete posolite po želji. U blenderu miksajte ocat, peršin, timijan, češnjak, maslinovog ulje i papar dok smjesa ne postane kompaktna.

Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Premažite ga smjesom od češnjaka i pecite 12 do 20 minuta, ovisno o debljini fileta. Izvadite, pustite da stoji 3 do 4 minute i poslužite.

Ostali recepti

Quiona s proljetnim povrćem
Smoothie od avokada i manga
Zobene palačinke s borovnicama
Palačinke s borovnicama i šlagom
Slani keksi bez jaja
Čokoladni kolač
Recept za zapečene rajčice
Krem juha od mrkve, đumbira i avokada
© 2025 Zdravi recepti