Nazad na početnu
Sastojci
- 6 klipova kukuruza
- 2 žlice čili umaka
- 50 g maslaca
- 2 žlice češnjaka u prahu
- 1 dl sok od limete
- 1 žličica vlasca
- 1 žlica peršina
- prstohvat papra
- prstohvat soli
- majoneza (po želji)
Priprema
Priprema
- Na laganoj vatri rastopite maslac. U posudi izmiješajte čili umak, rastopljeni maslac, češnjak i sok od limete. Izmiješajte pa dodajte sol i papar. Isto tako, u smjesu možete dodati i naribani sir i komadiće slanine, ali u tom slučaju izbacite sol.
- Klipove kukuruza namažite smjesom pa pecite na grillu 10-ak minuta. Okrenite kukuruz dok sa svake strane ne dobije boju i svaki put ga lagano zalijte sa smjesom.
- Kad kukuruz bude gotov zalijte s ostatkom smjese i pospite vlascem i peršinom. Po kukuruzu možete dodati i malo majoneze (po želji).
