Pečeni bakalar na grčki način

Fileti bijele ribe u pećnici s krumpirom, rajčicom i začinskim biljem za zdravu, bezglutensku večeru. 

Pečeni bakalar na grčki način Izvor slike: 123RF

00:50

Sastojci:

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
  2. Krumpir, luk, češnjak, origano i maslinovo ulje prebacite u lim za pečenje, posolite i rukama premažite kako bi sve bilo u ulju.
  3. Pecite 15 minuta, promiješajte pa ponovno pecite 15 minuta.
  4. Dodajte limun i rajčicu i pecite oko 10 minuta.
  5. Svemu dodajte riblje filete i pecite dodatnih 10 minuta. Poslužite toplo, s maslinovim uljem, češnjakom i peršinom i dekorirajte po želji.

Ostali recepti

Meksički nacho složenac
Juha od brokule i cheddara
Sok od krumpira
Zdrave i niskokalorične palačinke
Divljač s umakom od kupina
Salata od piletine i ljetnog voća
Belgijski vafli
Kolačići od borovnica i pistacija
© 2025 Zdravi recepti