Zdravi recepti
Pečena piletina s trešnjama i rikolom
Ručak koji će osvojiti vaše nepce.
01:00
Jela od mesa
CentarZdravlja - Pečena piletina s trešnjama i rikolom
Sastojci:
1 nasjeckana glavica luka
1 šalica trešanja
1 šalica rikule
2 žlice ulja
sol
papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Piletinu nauljite, posolite i popaprite po želji.
Stavite u vatrostalnu posudu i prekrijte ju aluminijskom folijom.
Pecite oko 30 minuta.
Izvadite, dodajte sitno nasjeckani luk i trešnje.
Pecite otklopljeno još 20 minuta.
Prije posluživanja, piletinu pospite šakom svježe rikule.
Ostali recepti
Čokoladna princeza
Tjestenina s narančom i bademima
Souffle od Nutelle
Smoothie od kruške i đumbira
Sok za mladoliku i lijepu kožu
Smoothie od špinata i kikiriki maslaca
Omlet s patlidžanima
Smoothie od kokosa, manga i banane
© 2025 Zdravi recepti