Pečena jaja na talijanski način

Ovaj recept je prikladan za 4 osobe.

Pečena jaja na talijanski način Izvor slike: 123RF

00:30

Sastojci:

Priprema

U tavu staviti ulje i pržiti tikvice, luk, gljive, paprike i češnjak dok luk ne omekša. Staviti na stranu.

U zdjeli promiješati zajedno snijeg od bjelanjaka, jaje, mlijeko i bosiljak. Umiješajte u smjesu tikvica. Sipati u četiri male posude za pečenje.

Pecite na 180 stupnjeva 15 do 20 minuta. Pospite svako posluživanje s mozzarella sirom. Neka odstoji pet minuta prije posluživanja. Po želji, posuti sjeckanom rajčicom.

Ovaj recept je odličan ako ste na liposukcijskoj dijeti: Saznaj više: Liposukcijska dijeta

Energetska vrijednost:

114

Nutritivne vrijednosti:

Nutritivne vrijednosti po osobi

Kalorije 114
Ukupno masti 5g
Zasićene masti 2g
Kolesterol 58mg
Natrij 164mg
Ugljikohidrati 6g
Vlakna 1g
Proteini 11g

Ostali recepti

Salata od dimljene skuše
Sok od rajčice i češnjaka
Riblje pljeskavice s korijandrom
Tjestenina s pinjolima, ciklom i vlascem
Lignje s domaćom salsom
Tortilje punjene tilapijom i salsom
Zobene palačinke s bananom i kikiriki maslacem
Tilapija s ljetnim povrćem
© 2025 Zdravi recepti