Pečena jaja na talijanski način

Ovaj recept je prikladan za 4 osobe.

Pečena jaja na talijanski način Izvor slike: 123RF

00:30

Sastojci:

Priprema

U tavu staviti ulje i pržiti tikvice, luk, gljive, paprike i češnjak dok luk ne omekša. Staviti na stranu.

U zdjeli promiješati zajedno snijeg od bjelanjaka, jaje, mlijeko i bosiljak. Umiješajte u smjesu tikvica. Sipati u četiri male posude za pečenje.

Pecite na 180 stupnjeva 15 do 20 minuta. Pospite svako posluživanje s mozzarella sirom. Neka odstoji pet minuta prije posluživanja. Po želji, posuti sjeckanom rajčicom.

Ovaj recept je odličan ako ste na liposukcijskoj dijeti: Saznaj više: Liposukcijska dijeta

Energetska vrijednost:

114

Nutritivne vrijednosti:

Nutritivne vrijednosti po osobi

Kalorije 114
Ukupno masti 5g
Zasićene masti 2g
Kolesterol 58mg
Natrij 164mg
Ugljikohidrati 6g
Vlakna 1g
Proteini 11g

Ostali recepti

Losos u umaku od naranče i meda
Sok od jabuka, špinata i metvice
Punč od citrusa i metvice
Salata od slanutka, rajčice i peršina
Punjeni kroketi od krumpira
Paprike punjene puretinom i quinoom
Smoothie za hidaratciju i čišćenje organizma
Kolačići s ricotta sirom
© 2025 Zdravi recepti