Pečena brokula s češnjakom i limunom

Donosimo vam izuzetno jednostavan i ukusan recept za pripremu brokule.

Pečena brokula s češnjakom i limunom

00:35

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

U velikoj zdjeli pomiješajte brokulu, maslinovo ulje, sol, papar i češnjak. Brokulu rasporedite na papir za pečenje i prebacite na lim. Pecite u pećnici 15 do 20 minuta, dok stabljika brokule potpuno ne omekša.

Izvadite i premjestite na pladanj za posluživanje. Prelijte sokom od limuna i poslužite.

Saznajte kako brokula štiti kožu od sunca!

Ostali recepti

Sok od mrkve, jabuke i đumbira
Salata od škampa
Složenac s piletinom i bademima
Kolač od kruške i kardamoma
Ukusna piletina s limunom i začinskim biljem
Pileći Chow Mein (dijeta 5 faktora)
Zdravi kolačići s datuljama od samo 4 sastojka
Piletina sa đumbirom i bademima
© 2025 Zdravi recepti