Nazad na početnu

Pasta alla genovese

Probajte ovo jednostavno sezonsko talijansko jelo.

00:15
4 osobe
Lako

Nutritivne vrednosti

Nutritivne vrijednosti po osobi:

Kalorije 469
Proteini 13.9g
Ugljikohidrati 65g
Masti 19 g
Zasićene masti 7.1g
Vlakna 3.6g
Sol 0,6 g

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 150g mladog krumpira, prepoloviti
  • 100g mahuna
  • malo svježeg pesta
  • iscijediti limun i parmezan za ukras

Priprema

Priprema

1. Kuhati tjesteninu sljedeći upute na pakiranju. Kuhati krumpir u kipućoj, posoljenoj vodi dok ne omekša, dodajući mahune zadnje 4 minute kuhanja. Ocijedite tjesteninu.

2. Ocijedite mahune i krumpir. Dodajte na tjesteninu i zalijte pestom i sokom od limuna. Poslužite s parmezanom ako želite.

Energetska vrijednost

469