Pasta alla genovese

Probajte ovo jednostavno sezonsko talijansko jelo.

Pasta alla genovese

00:15

Sastojci:

Priprema

1. Kuhati tjesteninu sljedeći upute na pakiranju. Kuhati krumpir u kipućoj, posoljenoj vodi dok ne omekša, dodajući mahune zadnje 4 minute kuhanja. Ocijedite tjesteninu.

2. Ocijedite mahune i krumpir. Dodajte na tjesteninu i zalijte pestom i sokom od limuna. Poslužite s parmezanom ako želite.

Energetska vrijednost:

469

Nutritivne vrijednosti:

Nutritivne vrijednosti po osobi:

Kalorije 469
Proteini 13.9g
Ugljikohidrati 65g
Masti 19 g
Zasićene masti 7.1g
Vlakna 3.6g
Sol 0,6 g

Ostali recepti

Napitak za regulaciju krvnog tlaka i kolesterola
Bezglutenske kokos kuglice s tri sastojka
Rižoto s graškom i špinatom
Kompot od borovnica
Domaći maslac od bundeve
Kolač od zobenih pahuljica
Riba u limunu i parmezanu
Čaj od peršina
© 2025 Zdravi recepti