Paprike punjene quinoom i orasima

Ukusan i zdrav ručak.

Paprike punjene quinoom i orasima

00:45

Sastojci:

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zagrijte ulje u tavi, dodajte timijan, češnjak, luk i kelj. Dinstajte 3 do 4 minute, dok kelj ne omekša. Ugasite vatru, dodajte ocat, sol i papar. Dobro promiješajte i ostavite sa strane.

U velikoj zdjeli pomiješajte quinou, orahe i rajčice. Dobro promiješajte i dodajte kelj. Po potrebi još posolite i popaprite.

Napunite paprike smjesom i pecite u pećnici oko 15 minuta. Izvadite i poslužite odmah.

Ostali recepti

Sok od cikle, đumbira i mrkve
Dinja u plaštu od pršuta
Salata od lubenice, dinje i tune
Smoothie od špinata i kivija
Smoothie od lubenice i bosiljka
Smoothie od borovnica, skyr jogurta i kokosovih mrvica
Osvježavajući sok od lubenice
Bruschetta Gorgonzola
© 2025 Zdravi recepti